Lakásfelújítást tervez használt ingatlanhoz? A szolgáltatásainkat magas színvonalon ajánljuk a figyelmébe felújításhoz is!

A használt lakások iránt nagy a kereslet, van is belőlük kínálat az ingatlanpiacon. A lakásvásárlók számára ott a lehetőség, hogy az új építésű ingatlan áránál olcsóbban megvásárolható lakásokat vásároljanak. Az olcsóbb lakásra azok árán kívül a felújításukra is költeni kell, de megéri. Egy felújítandó használt lakást megvenni sok lehetőséget rejt magában. Az új tulajdonos teljesen korszerűsíttetheti az ingatlant, valamint a saját ízléséhez és az igényeihez tudja az átalakítást tervezni.

lakásfelújítás azonban a rizikós vállalkozások közé tartozik. Sokan egy ilyen projekttel a hátuk mögött fogadják meg, hogy soha többé nem szeretnének hasonlóba belefogni. A lakásfelújításnak nem kell rémálomnak lennie, akár a tervek szerint is alakulhat, ugye? Most vásárolt ingatlant és szüksége van megbízható szakemberekből álló csapatra, akik a lakásfelújítással járó feladatokat el tudják végezni? Forduljon hozzánk bizalommal, ha lakásfelújítás hamarosan esedékes és szeretné, ha a tervek szerint alakulna!

A felújítással is foglalkozó csapatunk fő profilja a burkolatok kivitelezése, ennek megfelelően a konyha, a fürdőszoba, a wc, de az étkező vagy az előszoba új burkolatát is meg tudjuk tervezni és le tudjuk rakni. Ez még nem a vége a tevékenységeink listájának, mert komplett konyhafelújítást is vállalunk, ezen kívül értünk a festéshez és a kőműves munkákkal is nagyszerűen boldogulunk. Amennyiben felkeltette az érdeklődését a lakásfelújításhoz kapcsolódó szolgáltatásunk, a honlapunkon megtalálja az elérhetőségeinket ahhoz, hogy egyedi árajánlatot tudjon kérni tőlünk. A referenciáinkat is itt találja, tehát meg tud győződni arról, hogy jól választ, ha minket bíz meg a burkolással, a felújításon adódó munkákkal.

A lakásfelújítás komoly döntések sorozata és jelentős anyagi befektetéssel járó projekt is. A kivitelezést bízza kiváló referenciákkal rendelkező csapatra!

Telefon:06203862335
E-mail: gorgenyigabor2014@gmail.com