Fűtés korszerűsítés

Szolgáltatásink:

Fűtés korszerűsítés

Régi gázkazán cseréje

Kondenzációs kazán kiépítése és felszerelése

Kéménybélelés papírozással és engedélyeztetéssel

Kazánok papírozásai, engedélyeztetése

Vegyestüzelésű kazán kiépítése

Bojler csere

EPH jegyzőkönyv papírozása

Kazán és bojler csere: korszerűsítés az energiatakarékosságért

bojler csere kazán csere

A melegvíz használat és a fűtés is lehet olcsóbb, ha új készülékekre vált. Spóroljon korszerűsítéssel, bízza ránk a bojler, kazán cseréjét!

Az energiaárak növekedését mindenki megérzi a pénztárcáján, nem kell azonban tétlenül szemlélni, hogy a megtakarítás egyre csak fogyatkozik. Okosan is ki lehet használni a félretett pénzt, mégpedig úgy, hogy a lakók lecseréik az elavult készülékeket. Ez ugyan elsőre kiadást jelent, hosszú távon viszont megtérül a cserére fordított összeg, érdemes hát a jövőbe fektetni.

Amikor valaki elhatározza, hogy nem halogatja tovább a korszerűsítést, az első feladata az, hogy végigveszi, melyik berendezés mennyit fogyaszt a háztartásban. Olykor elegendő a szakszerű karbantartás, esetleg javítás, ez is segíthet ugyanis energiahatékonyabbá tenni a működést. A kazán vagy éppen a bojler cseréje azonban nem várhat, ha az már elavult, egy ilyen készülék ugyanis szinte elnyeli az energiát. Lehet, hogy a funkcióját még kifogástalanul ellátja az adott berendezés, de ha közben irreálisan sok erőforrást emészt fel, az minden szempontból pazarlás.

A bojler, kazán csere képes lényegesen csökkenteni az otthon fenntartási költségeit, de nem ez az egyetlen érv, ami mellette szól. Nem szabad elfelejteni, hogy az energiafogyasztás optimalizálása a környezetet is kíméli, ez a szemlélet pedig egyre inkább felértékelődik. Az elavult készülékeknek nincs helye tehát azoknak az otthonában, akik az élet minden területén igyekeznek környezettudatos döntéseket hozni.

Ami viszont feltétlenül fontos egy ilyen korszerűsítés esetén, az a helyes méretezés, a teljesítményt ugyanis mindig a környezetre, egyedi igényekre kell szabni. Amellett tehát, hogy a cserét szakemberre bízzák a lakók, célszerű a tervezésben és ezzel együtt az új készülék kiválasztásában is tanácsot kérni.

Szívesen megkímélné magát a magas rezsiszámláktól? Vegye fontolóra a korszerűsítést, a kazán, bojler cserét pedig bízza szakértő csapatunkra! Amennyiben szeretne többet megtudni a lehetőségekről, esetleg máris elhatározta, hogy ajánlatot kér, várjuk megkeresését megadott elérhetőségeink egyikén!

A kéménybélelés a biztonságos és hatékony fűtés feltétele

kéménybélelés

kéménybélelést az utólagos felújításhoz tudja igénybe venni. A régi kéménynek még adjon egy esélyt, hívjon szakembert hozzá!

Egy kéményen rendszeresen keresztül jutnak a fűtőanyagok égése közben keletkezett égéstermékek. Ezek az anyagok az évek alatt lassan, de biztosan rombolják a kéményt. A téglából épült kéménynek szüksége van egy idő után felújításra, mert az idő és a használat is nyomot hagy benne. Az égéstermékek nyomában a kémény keresztmetszete egyre szűkül, aminek a következtében egyre veszélyesebbé válik a fűtési szezonban a fűtési rendszer használata. A kémény nem szelel megfelelően, az égéstermék pedig vissza tud jutni oda, ahonnan indult. Mondanunk sem kell, hogy ez nemcsak balesetveszélyes használattal jár, hanem életveszéllyel is az ingatlan lakóira nézve. Egy régi, leromlott állapotú kéménynek haladéktalanul kéménybélelésre van szüksége.

kéménybélelést előzetesen végrehajtott felméréssel kell kezdeni, ami megmutatja, hogy milyen állapotba van a kémény. Még a fűtési szezon kezdete előtt végeztesse el a kéménybélelést és előzze meg a halálos szén-monoxid mérgezést!

kéménybélelés több fajta lehet a felhasznált alapanyagoktól függően, amiket a fűtéshez használt tüzelőanyag alapján választanak ki. Gázkazánhoz, fa tüzeléshez és vegyes tüzeléshez is tervezhető kéménybélelés. A modern technológiával elvégzett kéménybéleléshez szinte bontásra sincsen szükség, így a munka gyorsan elkészül. A fűtés korszerűsítést és felújítást vagy kazáncserét a teljes siker érdekében a kéménybélelésnek is kísérnie kell. A kéménybélelés árát befolyásolja a kémény és annak tulajdonságai, az anyagszükséglet, a bélelő anyag típusa, valamint a fűtés típusa is.

A professzionális kéménybélelésben Budapesten már tetemes tapasztalatot szereztünk, ennek köszönhetően az általunk elvégzett munka szakmai színvonala kimagasló. A kéménye megmenthető és a működése javítható, ha jó kezekbe kerül. Forduljon hozzánk és rendelje meg a szolgáltatásainkat a kémény utólagos felújításához, illetve fűtés korszerűsítéshez!

Kéménybélelés Budapesten, precízen, szakszerűen

Kéménybélelés

Kéménybélelés még a fűtésszezon előtt, precízen. Bízza profikra a munkát, szakszerű segítséget nyújtunk, így a biztonságos körülmények garantáltak!

A kéménybélelés igen kulcsfontosságú tényezője a biztonságos fűtőrendszernek. Szakszerűen kivitelezett bélés nélkül akár szén-monoxid mérgezést is megkockáztathatnak az ingatlanban élők. Amennyiben Ön is szeretné mihamarabb pótolni ezt a hiányosságot, keressen bennünket bátran Budapesten a kéménybélelésért!

Tisztában vagyunk a kéménybélelés szerepével, ezért a kivitelezés egyetlen részét se bízzuk a véletlenre. Kizárólag minőségi alapanyagokat használunk a munkához, amelyek gondoskodnak a kémény falazatának maximális védelméről. Pontosan, precízen dolgozunk, lelkiismeretesek vagyunk. A végeredmény egy minden szempontból kifogástalan bélelés, amely mellett biztonságban érezheti magát.

Válasszon profikat a szakszerű kivitelezéshez, készüljön velünk a fűtési szezonra! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Fűtés korszerűsítés: spóroljon okosan!

Fűtés korszerűsítés

Fűtés korszerűsítéssel sokat spórolhat, méghozzá hosszú távon! Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe teljes körű szolgáltatásunkat Ön is! 

Napjaink egyik fontos kérdése az ingatlanok modernizálása, energiahatékonyabbá tétele. Erre nem „csupán” környezetvédelmi okokból kifolyólag van szükség, hanem anyagi szempontokból is. Az energiahatékonyság ugyanis alacsonyabb villanyszámlát is jelent, ezért mindenképp megéri ilyen irányba beruházni, mert hosszú távon rengeteget spórolhatunk. Hogy milyen lépéseket érdemes megtenni? Az egyik legfontosabb mindenképp a fűtés korszerűsítése

Sajnos nagyon sokan fűtenek még mindig gázkonvektorral, aminek alapvetően is sok hátránya van, de a gyorsan emelkedő gázárak mellett egyre fenntarthatatlanabb is. A fűtés korszerűsítést érdemes mielőbb beiktatni, hogy az elavult, drága technológia helyett új, modern és gazdaságosan működtethető megoldással varázsolhassuk meleggé a lakást. Szerencsére erre ma már számtalan megoldás létezik. Nézzük ezt egy kicsit bővebben! 

A fűtés korszerűsítés történhet a régi gázkazán cseréjével. A kazánok alapvetően megbízható és hosszú élettartamú berendezések, azonban eljön az idő, amikor már nem üzembiztosak, és sajnos súlyos esetben balesetveszélyessé is válhatnak. Fontos tudni, hogy egy 2015-ös jogszabály következtében ma már csak 86%-os hatásfok feletti kazánra szabad váltani, ez általában a kondenzációs kazánt jelenti. A kandalló építés is remek megoldás, amivel még hangulatossá is tehetjük a lakást.

Lényeges, hogy a kandalló építését, valamint a kazán cseréjét mindenképpen szakemberre kell bízni. A kazán cseréjét hivatalosan jelenteni kell, ellenőrizni kell, hogy minden megfelel-e a biztonsági és műszaki előírásoknak, de a kémény ellenőrzéséről sem szabad megfeledkezni. Azonban, aki cégünkhöz fordul a fűtés korszerűsítéséért, annak minden terhet leveszünk a válláról: vállaljuk a kazánok papírozását és engedélyeztetését, a kéménybélelést papírozással és engedélyeztetéssel, a kandalló kiépítését és ügyfeleink számíthatnak ránk a vegyestüzelésű kazán kiépítésében is. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a fűtés korszerűsítés kapcsán.

kandalló építés
bojler csere

Munkatársaink rendkívül nagy tapasztalattal rendelkeznek a fűtés korszerűsítés kapcsán. Szakszerűen, megbízhatóan, rövid határidővel dolgozunk, ugyanakkor az áraink is megfizethetőek, így minden szempontból megéri ránk bízni a feladatot. A régi, sokat fogyasztó kazán, bojler cseréjét célszerű még a fűtési szezon előtt beiktatni, hogy már a hideg megérkezésekor gazdaságos, fenntartható, hatékony technológiával fűthesse be otthonát. Érdemes kérni pontos árajánlatunkat a kazáncserére, és az alapján mérlegelni a megbízást. Igény esetén készséggel segítünk az ideális megoldás megtervezésében és természetesen kivitelezésében is.

Amennyiben a fűtés korszerűsítés felkeltette az érdeklődését, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal részletes tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén és válaszolnak minden felmerülő kérdésére akár még a mai nap folyamán. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és várja Ön is felkészülten az őszt, megfizethető, biztonságos és modern fűtési technológiával, bízza ránk a kazán és a bojler cseréjét!

Telefon:06203862335
E-mail: gorgenyigabor2014@gmail.com