lakásfelújítás egy használt lakás megvásárlása után aktuálissá válhat. A használt lakások nagyon különböző állapotban találnak új gazdára, de mindegyiket érdemes egy kicsit kipofozni, hiszen az új tulajdonosnak és lakóknak különböző igényei, ízlése, elvárásai lehetnek, mint az előzőeknek.

lakásfelújítás lehet teljes körű művelet vagy pedig csak egy bizonyos helyiségre korlátozódó projekt. Sokan nem elégedettek a konyha kialakításával, szívesen modernizálják a fürdőszobát, de vannak olyanok is, akik a padlótól a mennyezetig szinte mindent a lakásfelújítást végző csapatra bíznak.

lakásfelújítást ne végezze egyedül, inkább szerződtessen a feladatra olyan csapatot, amelyik érti a dolgát! A tapasztalt szakemberekből álló csapatunk határidőre elvégzi a burkolást, nyílászáró cserét, festést vagy a épületgépészeti rendszerek korszerűsítését. A megvásárolt használt lakásból álmai otthona lehet, ahol szívesen él, csak egy kis segítség kell hozzá korrekt lakásfelújítás árakon. Keressen minket és kérjen budapesti lakásfelújításra árajánlatot elérhetőségeinken!

Telefon:06203862335
E-mail: gorgenyigabor2014@gmail.com