Lakásfelújítás Budapesten sokéves tapasztalattal, kiváló minőségben és kedvező áron – használja ki Ön is az idei év lehetőségeit!

lakásfelújítások száma a korábbi évekhez képest idén a többszörösére növekszik, hála a lakásfelújítási támogatásnak, illetve a hozzá kapcsolódó, kedvezményes hitellehetőségeknek. Fontos azonban, hogy a támogatás igénybevételéhez számlákkal kell igazolni a munkálatokat, és az sem mellékes, hogy milyen minőségben végzik el a szakemberek a feladatokat.

Cégünk több éves tapasztalattal vállalja a lakások és házak felújítását, munkánkra pedig garanciát is vállalunk. Amennyiben szeretné, hogy az Ön otthona is megújuljon, bízza ránk a munkálatokat! Nem csak családi házak, illetve téglaépítésű lakások felújítását vállaljuk, de a panellakások felújításában is komoly tapasztalattal rendelkezünk!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a magas minőségű és teljes körű lakásfelújítás lehetősége iránt, és kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Telefon:06203862335
E-mail: gorgenyigabor2014@gmail.com