Budapesten burkolót találni nem könnyű manapság, főleg olyat, aki jól is dolgozik, nem csúszik meg a határidővel, és az árai is kedvezőek. Rengeteg történetet lehet olvasni és hallani elégedetlen megrendelőkről, ám szerencsére azért akad olyan vállalkozó is, akinek nem lehet panasz a munkájára. Büszkén mondhatjuk, hogy aki bennünket választott, elégedett volt a munkánkkal, sőt, ajánlott is bennünket ismerőseinek, hiszen egy jó burkoló manapság keresett szakember.

Amennyiben Ön is szeretné egy megbízható csapattal elvégeztetni a burkolást Budapesten, forduljon hozzánk bizalommal! Ha megtekinti referenciáinkat, fázisfotók segítségével győződhet meg róla, hogy az általunk elvégzett burkolás Budapesten és a világ bármely táján megállja a helyét. Számunkra mindegy, hogy fürdőszoba vagy konyha, fal vagy padló, a burkolás színvonala meg fog egyezni az Ön elvárásaival!

Amennyiben szeretné a burkolást Budapesten és vonzáskörzetében egy megbízhatóan, gyorsan és kedvező áron dolgozó vállalkozásra bízni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Telefon:06203862335
E-mail: gorgenyigabor2014@gmail.com