teljes körű fürdőszoba-felújítás minden részletre kiterjed a csövektől kezdve, a burkolatokon át, egészen a szaniterek cseréjéig.

A fürdőszoba felújításának sokféle fokozata létezik az egyszerű tisztasági festéstől kezdve az alapoktól való újraépítésig. A legtöbb esetben nem kerül sor a teljes körű fürdőszoba-felújításra, hiszen a kisebb munkálatok elvégzésével is újjá lehet varázsolni egy fürdőszobát, ám van, amikor ennyi már nem elegendő.

Ez sajnos hatalmas felfordulással is járhat, ezért nem csoda, ha sokan tartanak tőle, ám meg lehet oldani másképpen is. A bontás persze még így is óriási munka, ami törmeléket és port hagy maga után, ám, ha a mesterek értik a dolgukat, akkor akár egy-két nap alatt is letudható – persze a fürdőszoba méretétől és a szükséges feladatoktól függően. Egy panel fürdőszoba esetében például nem szükséges több nappal számolni, míg egy régi, nagy belmagasságú bérház esetében más egészen más a helyzet, ráadásul általában az ilyen otthonokban van leginkább szükség a teljes körű fürdőszoba-felújításra.

teljes körű fürdőszoba-felújítás tehát a bontással indul, majd a csövek cseréjével, amennyiben az szükséges. Érdemes azonban egyszerre letudni mindent, hiszen, ha néhány év múlva esedékessé válik a csőcsere, akkor a burkolatokat is bontani kell, ami szimpla pénzpazarlás. A csövezés végeztével következik a burkolás és a tisztasági festés, ami sajnos több napos folyamat, hiszen a burkolatok lerakása után a ragasztó, illetve a fugázóanyag teljes száradási idejét is ki kell várni. Ha ez letelt, következhet a szaniterek beszerelése, a kiegészítő szerelvények, majd a bútorok, és ezzel zárul a teljes körű fürdőszoba-felújítás.

Szeretné teljes körűen felújíttatni a fürdőszobáját? Cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a teljes körű fürdőszoba-felújítással kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Telefon:06203862335
E-mail: gorgenyigabor2014@gmail.com