Társasházak, lépcsőházak festése

A korszerűsítés után ne maradjon el a lépcsőház festés sem!

festés, társasház festés, Lépcsőház festés

Amikor sor kerül a társasház korszerűsítésére, például a nyílászárók cseréjére vagy a lift felújításra, egyúttal érdemes beiktatni a lépcsőház festést is. 

Napjainkban sok társasházban dönt úgy a lakóközösség, hogy korszerűsítik az ingatlant, például kicseréltetik a régi, elavult vezetékeket, burkolatokat vagy új, jól hőszigetelő nyílászárókat építtetnek be. Amikor ilyen munkára kerül sor, akkor viszont érdemes egyből a társasház festését is beiktatni, mert ezzel válik igazán rendezetté az összkép.

A lépcsőház és a folyosók festése egy viszonylag gyors munka, ami egy lakásra vetítve alacsony költségből megvalósítható, azonban mégis rengeteget javít az épület állapotán. A kopott, elszíneződött falak lehangolóak, főleg egy új lépcsőházi ablak mellett, ezért a legjobb, ha rögtön az ablakcsere után sor kerül a lépcsőház festésére is

Amennyiben ehhez keres megbízható céget, a legjobb helyen jár! Forduljon bizalommal hozzánk, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken!

A ház és a lakók érdeke a lépcsőház festés

Lépcsőház festés, garázsfetsés

Miért ne a lépcsőház festésen spóroljon a lakóközösség? A festést kedvező áron, határidőre megcsináljuk a megrendelőinknek.

A társasházak fenntartását a lakóktól beszedett közös költségből finanszírozzák. A ház állapotától függően vagy  a lakók igényei alapján  több változtatásra is be lehet  ruházni. A lépcsőház festést érdemes előrevenni a sorban, főleg akkor, ha a lépcsőház falai is igénylik már a friss festékréteget.

A lépcsőház festés olyan munka, aminek azonnal és minden lakó számára látható eredménye van. Ez javít a lakóközösség közérzetén, igényesebb környezetet teremt és az épület állapotának megóvását is elősegíti. A szépen karbantartott, igényes épületnek nagyobb az értéke, ahogyan az épületben található lakásoknak is. A lakók érdeke, hogy a lépcsőházi falak festése se maradjon legutoljára és a falak állapota ne menjen tönkre.

A társasház festésen kívül egyéb, festéssel kapcsolatos munkákat is vállalunk. Garázsfestéshez is kérhet tőlünk ajánlatot a honlapunkon található elérhetőségeinken.

A társasház festés minden lakó érdeke

<br />
A társasház festés minden lakó érdeke

A társasházra ráfér már egy festés, felújítás, takarítás? A lakóközösség érdeke, hogy tiszta, szép és rendezett épületet tartsanak fenn együtt.

Egy közösen lakott épületet rendszeresen karban kell tartani, festeni, takarítani. Minden lakó érdeke, hogy a biztonságos közlekedést ne akadályozza a málló vakolat, ne legyen szemetes a lépcsőház és ne ázzon be a tető sem. A gondozatlan közös terek, a csúnya falak nem csupán az épület állapotát rontják, de annak összképét is.

A társasház festés célja egy igényes, lakható ingatlan kialakítása, amire minden ott lakó, illetve tulajdonos büszke lehet. A festés az épület több pontját is érinti, így elsősorban a lépcsőház festését, a folyosók festését kell érteni alatta. A ház homlokzata elszürkülhet a városi szmogtól, vandál falfirkák csúfíthatják el a falat. Ezeket is javítani, illetve felújítani lehet szakszerűen kivitelezett festéssel.

A társasházak festése mellett vállaljuk garázsok, melléképületek, illetve irodák felújítását, festését is. Az alapanyag beszerzésével, állványozással, teljes körű ügyintézéssel együtt végezzük a kivitelezést. A tisztasági festés mellett teljes felújítást is tud tőlünk rendelni. A falak tisztítása, a fal hibáinak javítása, a több rétegben felhordott, minőségi festék rétegek együttesen esztétikus és tartós munkát eredményeznek.

A kitűzött határidőket, tartjuk, magunk után pedig eltakarítunk. A festést követően olyan házat, falakat adunk át, ahová jobb érzés belépni, amikre kellemes ránézni. Bízza ránk a társasház festést!

A festéssel, mázolással, társasházak, irodák felújításával kapcsolatban keresse bizalommal a mi csapatunkat! A színvonalas kivitelezést garantálni tudjuk, hiszen ezzel a tevékenységgel keressük a kenyerünket. A megfizethető árakra se legyen gondja, mi nem dolgozunk rejtett költségekkel vagy méregdrága anyagokkal. Az előzetes árajánlatunkat elkészítjük Önnek, ha festésre van szüksége és kapcsolatba lép velünk az egyik elérhetőségünkön! Egyeztessünk időpontot helyszíni felmérésre!

Telefon:06203862335
E-mail: gorgenyigabor2014@gmail.com