Aki mostanában lakásfelújításba vágott, bizonyára tapasztalta, hogy mennyire nem könnyű megbízható szakembereket találni. Sajnos nagyon sok az olyan cég a piacon, ami nem szép munkát végez, illetve nem tartja be az előre megbeszélt határidőt, és rosszabb esetben még előleget is kért a munkáért. Ha Ön nem szeretne így járni, akkor a legjobb, ha profi csapatunkra bízza a konyha felújítását Budapesten, hiszen mi garantáltan nem okozunk csalódást!

Cégünk fő tevékenysége a konyha felújítás. Számunkra elsődleges cél ügyfeleink elégedettsége, ezért minden munkát nagy szakértelemmel, modern eszközökkel, korszerű alapanyagokból végzünk, és kiemelt figyelmet fordítunk a határidők betartására is. Ha ránk bízza a konyha felújítását Budapesten, nem kell félnie idő közben felmerülő plusz költségektől vagy nem szépen kivitelezett bútoroktól sem, viszont számíthat a gyors, hatékony és pontos munkára.

Ön is megunta, hogy mindenki csak ígérget? Forduljon hozzánk bizalommal, és kérje ajánlatunkat még ma a konyha felújítására!

Telefon:06203862335
E-mail: gorgenyigabor2014@gmail.com