A kulcsrakész könnyűszerkezetes ház az otthonteremtés legegyszerűbb módja, melyben az Ön egyetlen feladata, hogy megálmodja, mit szeretne!

Napjainkban, amikor az építőanyag árak elképesztő ütemben növekednek, miközben az élet minden területén egyre nagyobb teret nyer a környezettudatosság, nem könnyű döntést hozni a házépítéssel kapcsolatban. A megoldás szerencsére már adott, a könnyűszerkezetes házak építése lényegesen jobban tervezhető anyagilag és a bolygóra nézve is kíméletesebb. Ám hogy milyen cégre bízzuk az álomotthon megvalósítását, és mi tartozik bele a munkába, már nem olyan egyszerű kérdés.

könnyűszerkezetes ház építés

Egy kézben, egységben a hatékonyságért

A könnyűszerkezetes technológia egyik legnagyobb előnye az elképesztő gyorsaság, a kivitelezés ebben az esetben hónapokban mérhető. Ez elsősorban abból adódik, hogy a munka lényegi része nem a helyszínen, hanem a tervezőasztal mellett és a gyártó üzemben zajlik. Ennek ellenére mégiscsak attól lesz igazán hatékony a munka, ha van valaki, aki kézben tartja az egész folyamatot, ezzel egyfajta képzeletbeli hidat képezve az egymásra épülő munkafázisok között.

A kulcsrakész könnyűszerkezetes ház pontosan így készül, hiszen nem kell több, különböző céget megbízni, ennélfogva minden jóval gördülékenyebben halad. Ebben az esetben nem a megrendelő dolga, hogy megpróbálja irányítása alatt tartani és összehangolni a munkafolyamatokat, hiszen minden egy előre egyeztetett ütemterv szerint halad és a szakemberek egy csapatként dolgoznak. Így válik még rövidebbé az elkészülési idő, stressznek és bosszankodásnak pedig nyoma sincs.

Időt és pénzt spórolni házépítéssel? Igen!

A kivitelezési dokumentáció elkészítése és az engedélyeztetés bizony hosszúra nyúlhat, ám ha a választott cég már a kezdetektől támogatja a megrendelőt, ez is sokkal könnyebben megy. Fontos ugyanis, hogy a technológiából adódóan egészen más szerkezeti megoldásokkal, sőt, falvastagságokkal kell számolni, mint egy hagyományos téglaház esetén, vagyis kell valaki, aki az első pillanattól átlátja a folyamatot.

A családi házak építése akkor is nagy volumenű munka, ha könnyűszerkezetes technológiáról van szó, ez pedig azt jelenti, hogy ahol csak lehet, időt és pénzt kell spórolni a megrendelőnek – egy profi cég erre törekszik. A kulcsrakész házak építése ezt tudja megadni, ez az, amiért egyre többen döntenek úgy, hogy nem bontják külön az egyes munkafázisokat, hanem egyetlen, megbízható céget kérnek fel az álomotthon megvalósítására.

Amit magába foglal a komplett munkafolyamat

A helyszíni munka az alapozással veszi kezdetét, ezt követi a gépészet kialakítása, majd a kész paneleket a tervdokumentáció alapján összeszerelik, és máris áll a szerkezet. Következik a tetőfedés, a nyílászárók beépítése, és amint ezek is megvannak, a falak is megkapják végleges formájukat, kívül-belül szigeteléssel, vakolással teszik teljessé őket. A munka magába foglalja az elektromos hálózat és a vízvezetékek kiépítését, végül következhet a hideg- és melegburkolás, igény szerint festés.

Bár néhány lépésben leírva a könnyűszerkezetes családi házak építése talán nem tűnik olyan körülményes munkának, ne feledjük, hogy ez nem csak egy egyszerű épület, hanem egy otthon. Minden egyes fázis nagy szakértelmet és precíz munkát követel, ezen felül pedig különösen nagy hangsúlyt kell kapnia az egyedi igények megvalósításának – így készül a nagybetűs otthon, amit minden részletében imádni fog a család.

Ha Ön is a könnyűszerkezetes technológiában látja a megoldást, ránk az első lépéstől az utolsóig mindenben számíthat. Nézzen szét honlapunkon, és ha úgy véli, a mi cégünkre van szüksége, kérje bátran ajánlatunkat!

Kulcsrakész könnyűszerkezetes ház
Telefon:06203862335
E-mail: gorgenyigabor2014@gmail.com