Napjainkban a saját lakás vásárlása helyett sokan döntenek inkább az albérlet mellett. A tulajdonosoknak, akik ingatlant szeretnének kiadni, ezért nincs nehéz dolguk, ám néhány dolgot mégis érdemes megtenni annak érdekében, hogy a leendő bérlő elégedett legyen. Mindenképp megéri például beiktatni egy tisztasági festést.

A tisztasági festés nem jelenti a régi festék leverését, így nem is jár olyan nagy felfordulással, viszont sokat javít az ingatlan állapotán. A lakás így akár magasabb áron is könnyebben kiadható, ráadásul a bérlő is jó érzéssel költözhet be. A tisztasági festésnek köszönhetően eltűnnek az évek során a falakon keletkezett nyomok, amiket akár egy bútor is könnyen okozhatott. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik szobafestés terén, és természetesen tisztasági festést is kedvező áron vállalunk.

Ha kérdése van, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, szívesen segítünk mindenben! Kérje ajánlatunkat még ma a tisztasági festésre, hogy mielőbb megtalálhassa az ideális albérlőt ingatlanjába!

Telefon:06203862335
E-mail: gorgenyigabor2014@gmail.com