Egy fürdőszoba felújítása minden esetben a nagyobb lélegzetvételű munkák közé tartozik, vagyis nem lehet túlesni rajta egy-két nap alatt, mint például egy tisztasági festésen. Természetesen ezt is meg lehet oldani úgy, hogy csak kisebb munkákat végzünk el rajta, de a teljes felújítás bizony huzamosabb ideig is eltarthat attól függően, hogy milyen problémákkal találjuk magunkat szembe.

Ha semmi váratlan nem történik, akkor körülbelül egy-két hét egy fürdőszoba felújítása, aminek első lépése a teljes kiürítés. Ez alatt nem csak a kipakolást kell érteni, hanem a kád, a csap, a vécécsésze és a burkolatok eltüntetését is. Ha minden, később beépítésre kerülő anyag a rendelkezésünkre áll, akkor a csövek esetleges áthelyezése után a vakolás, a burkolás, majd az egyéb berendezések beszerelése következik, végül a nem burkolt részek festésével fejeződik be a munka.

Amennyiben szeretné felújíttatni a fürdőszobáját, forduljon hozzánk bizalommal! Tekintse meg referenciamunkáinkat, és ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Telefon:06203862335
E-mail: gorgenyigabor2014@gmail.com