A régi bérlők kiköltözése után gyakran van szükség teljes vagy részleges lakásfelújításra, azért, hogy a következő lakók rendezett környezetbe költözhessenek majd be. A főbérlőknek ilyenkor legfőképp az a fontos, hogy a falak megfelelő állapotban legyenek, hiszen nagy mértékben befolyásolják a lakás összképét. Az embereknek a mindennapi teendők mellett nincsen túl sok idejük tisztasági festésre ezért inkább profikra bíznák a munkálatokat. Ha Ön is szeretné még a kiadás előtt rendbe tenni a fővárosban található albérletét, válasszon bennünket a lakásfelújításhoz Budapesten!

Gyors és profi segítséget nyújtunk abban, hogy a lakás készen álljon az új lakók fogadására. A tisztasági festés után az ingatlan ismét rendezett és tiszta lesz. Eltüntetjük a zavaró foltokat a falakról, alapos, precíz munkát végzünk, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a végeredménnyel.

Velünk rengeteg időt és energiát spórolhat, hiszen nem Önnek kell foglalkoznia a munkálatokkal. Ha igénybe venné szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Telefon:06203862335
E-mail: gorgenyigabor2014@gmail.com