Egy panellakás felújítása bizonyos szempontból egyszerűbb, egy másikból pedig bonyolultabb, mint egy hagyományos, téglaépítésű otthoné.

panellakások felújításának egyszerűsége abból a tényből adódik, hogy ezekben az épületekben minden egyes fal teherhordó szerepet tölt be, azaz nem lehetséges a lakás alaprajzának drasztikus megváltoztatása. Ami azt illeti, épp ellenkezőleg, azaz mindennek ugyanúgy kell maradnia, tehát csak a gépészetre, az elektromos rendszerre, a burkolatokra és a nyílászárókra koncentrálódik.

Ennek okán a panellakás felújítása lényegesen gyorsabb és olcsóbb, mint egy hagyományos, téglaépítésű házban található otthoné, bár természetesen így sem érdemes napokkal számolni; a legjobb esetben is minimum hetekig tart. Ennek ellenére is érdemes belevágni, hiszen nem csak élhetőbb körülmények teremthetőek a panellakás felújítása által, de az értéke is növelhető.

Fontos azonban tudni, hogy míg egy festést, vagy a laminált parketta lerakását akár házilag is meg lehet oldani, addig egy panelház gépészeti része kifejezetten nagy hozzáértést és tapasztalatot igényel, ahogy az elektromos kábelek cseréje is, nem is beszélve a hidegburkolatokról és a nyílászárókról. Éppen ezért érdemes egy olyan vállalkozást felkérni a munkálatok elvégzésére, amely referenciákkal is rendelkezik a panellakások felújítása terén.

Cégünk hosszú évek tapasztalatával vállalja a panellakások felújítását is, és az általunk kivitelezett munkálatokra garanciát is vállalunk. Amennyiben szeretné panellakását a lehető legmagasabb színvonalon felújíttatni, bízza ránk a kivitelezést, és garantáltan nem fogja megbánni a döntését! Számíthat a segítségünkre, valamint a kiváló minőségre és a kedvező árakra, ezért mindenképp érdemes bennünket választania!

Ha felkeltettük az érdeklődését a panellakások felújításának lehetősége iránt, és kérdése lenne, illetve, ha szeretne megbízni bennünket otthona teljes körű felújításával, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Telefon:06203862335
E-mail: gorgenyigabor2014@gmail.com